Data opdateret 2021-10-26 00:05:16
Brug for hjælp til søgning?
[VIS PATENT]
 
Vælg ansøgningsnummer
 
12: babylifter; barnevogne; barnevognskalecher; myggenet, der er tilpasset barnevogne; overtræk til barnevogne; seler til barnevogne; Befordringsmidler; anordninger til befordring på land, i luften eller til vands.
18: Læder og læderimitationer; skind, huder; kufferter og rejsetasker; seletøj og sadelmagervarer; tasker; rygsække; skoletasker; pusletasker; babybæreseler; bæreseler til babyer; hoftebæresele til babyer.
20: børnemøbler; babykurve; babystole; rejsebarnesenge; senge til børn; pusleborde; pusleborde til babyer; puslepuder til babyer; barnesæder; barnesenge; barnesikre tremmesenge; høje barnestole; sengerande til barnesenge; sengeudstyr til barnesenge: babykurve; Møbler, spejle, billedrammer; bordkantstole.
24: Tekstilstoffer og erstatningsstoffer for tekstiler; senge- og bordtæpper; tekstiler til puder; betræk til barnesenge; lagener til barnesenge; tæpper til barnesenge.
25: Beklædningsgenstande, fodtøj og hovedbeklædning; babybukser; babytøj; babyudstyr; beklædningsgenstande til babyer; tøj til babyer; børnetøj; regntøj, overtøj: beklædningsgenstande til børn og voksne.
28: Spil og legetøj; barnevognslegetøj; babylegetøj.

 
Forsiden | Patent og Varemærkestyrelsen, Helgeshøj Allé 81, 2630 Tåstrup, 4350 8000, pvs@dkpto.dk | Kontakt