Data opdateret 2022-07-05 00:05:16
Brug for hjælp til søgning?
[VIS PATENT]
 
Vælg ansøgningsnummer
 
09: Software til brug for brugeridentifikation og -autentifikation, log-in og elektronisk signatur; digitale nøglekort til brug for sikker brugeridentifikation, log-in og elektronisk signatur, kort kodede med sikkerhedsegenskaber til identifikationsformål; elektroniske ID-kort.
16: Nøglekort af papir eller pap, uden magnetisk kodning, til brug for sikker brugeridentifikation, log-in og elektronisk signatur.
20: Nøglekort af plastik, uden magnetisk kodning, til brug for sikker brugeridentifikation, log-in og elektronisk signatur.
42: Tilrådighedsstillelse af software til brug for sikker brugeridentifikation og -autentifikation, log-in og elektronisk signatur på hjemmesider; udvikling og vedligeholdelse af software til brug for sikker brugeridentifikation og -autentifikation, log-in og elektronisk signatur på hjemmesider; hosting af signaturservere; industriel analyse og forskning; autentificering (kontrol) af data, der overføres via telekommunikation; teknisk forskning vedrørende automatiske identifikationssystemer.
45: Tilvejebringelse af autentificering af information om personlig identifikation; sikkerhedsgodkendelse i forbindelse med fremstilling af id-kort; verificering af identitet.

 
Forsiden | Patent og Varemærkestyrelsen, Helgeshøj Allé 81, 2630 Tåstrup, 4350 8000, pvs@dkpto.dk | Kontakt