29: konserverede, tørrede og dybfrosne frugter, grøntsager og svampe, konserverede frugtblandinger, grøntsager i eddike (surkonserves), frugtgelé, marmelade, friske, tørrede, dybfrosne og konserverede fisk, krebsdyr og blød- og skaldyr, kød og fjerkræ, færdige retter, herunder retter bestående af kød, fis, grøntsager, dejgvarer og kartofler samt ris med tilsætning af sauce og krydderier, grøntsagssaft til brug som næringsmiddel, frugt- og grøntsagskoncentrater til brug som næringsmiddel (ikke æteriske olier), mayonnaise, tilberedte supper, konserverede, tørrede eller kogte suppegrøntsager. | 30: frugtkonfekture, ketchup (sauce), saucer og bagerivarer (også konserverede), færdige retter, herunder retter bestående af kød, fisk, grøntsager, dejgvarer og kartofler samt ris med tilsætning af sauce og krydderier, supper, nemlig chokoladesuppe, sagosuppe og havresuppe. | 32: frugtsaft, alkoholfri frugtsaftdrikke, grøntsagssaft til brug som drikkevarer. |
|