|
|
| |
|
|
|
|
[VIS VAREMÆRKE] |
|
|
|
29: Fisk; kødekstrakter; friske og konserverede produkter fremstillet af fisk; fødevarer i form af snacks/mellemmåltider helt eller hovedsageligt indeholdende fisk; bacon; skinke; lever; leverpostej, paté; salami; supper, færdigretter hovedsagelig fremstillet af svinekød, oksekød, fisk, fjerkræ og vildt, også med søde og sure saucer. | 30: Hamburgere i sandwichboller; hamburgere som tilberedes og opbevares i en bolle; kødpies; spaghetti; pasta (makaroni og lignende); pastamåltider hovedsagelig fremstillet af produkter i denne klasse; postejer; pizzaer; ravioli; sandwiches; hamburgerboller; usødede pandekager og konditorivarer med fyld af kød eller fisk; pies indeholdende kød og kødprodukter; færdigretter primært fremstillet af produkter i denne klasse. |
|
|
|
|
|