35: Bistand ved forretningsudførelse, -ledelse og -administration, ledelsesrådgivning; forretningsmæssig, ledelsesmæssig og administrativ rådgivning i forbindelse til omlægning af køkkendrift. | 41: Uddannelsesvirksomhed; Undervisningsvirksomhed; Instruktionskurser vedrørende kost og ernæring, instruktionskurser vedrørende omlægning af køkkendrift, uddannelse inden for kost og ernæring, efteruddannelse inden for kost og ernæring. | 42: Kvalitetssikringsydelser, kvalitetssikring af måltider, udvikling af redskaber til kvalitetssikring af måltider.. | 43: Tilvejebringelse af mad og drikke; tilberedning af måltider, arrangering af måltider, tilvejebringelse af planlægning af måltider via digitale netværk,. | 44: Rådgivning og bistand i forbindelse med ernæring, kost- og ernæringsmæssig vejledning, ernæringsmæssig rådgivning i forbindelse med omlægning af køkkendrift, information vedrørende kost og ernæring, formidling af information vedrørende kost og ernæring. |
|