29: Kød, fisk, fjerkræ og vildt; kødekstrakter; konserverede, frosne, tørrede og tilberedte frugter og grøntsager; geléer, syltetøj, kompotter; æg; mælk og mælkeprodukter; olier og fedtstoffer til næringsmidler; behandlede nødder; blandinger af nødder og frugter.. | 30: Kaffe, te, kakao og kaffeerstatning; ris; tapioka og sago; mel og kornpræparater; brød, kager, og konfekturevarer; spiseis; sukker, honning, sirup; gær, bagepulver; salt; sennep; eddike, kryddersaucer; krydderier; råis [frossen vand]; forarbejdet quinoa; knækbrød; barer baseret på korn; morgenmadsprodukter af korn, morgenmadskornprodukter indeholdende frugt, granola, snackbarer fremstillet på basis af granola, müsli; grød og grødris; pasta.. | 32: Øl; mineralvande og kulsyreholdige vande samt andre ikke-alkoholholdige drikke; frugtdrikke og frugtsaft; saft og andre præparater til fremstilling af drikke; grøntsagsdrikke og grøntsagsjuice.. |
|