29: kød, fisk, fjerkræ og vildt; kødekstrakter; konserverede, frosne, tørrede og tilberedte frugter og grøntsager; geléer, syltetøj, kompotter; æg; mælk, ost, smør, yoghurt og andre mælkeprodukter; olier og fedtstoffer til næringsmidler. | 30: kaffe, te, kakao og kaffeerstatning; ris, pasta og nudler; tapioka og sago; mel og kornpræparater; brød, kager og konfekturevarer; chokolade; iscreme, sorbetis og andre spiseis; sukker, honning, sirup; gær, bagepulver; salt, krydderier, tørrede og konserverede urter; eddike, kryddersaucer; råis [frossen vand]. | 32: øl; ikke-alkoholholdige drikke; mineralvande og kulsyreholdige vande; frugtdrikke og frugtsaft; saft og andre ikke-alkoholholdige præparater til fremstilling af drikke. | 43: tilvejebringelse af mad og drikke; midlertidig indkvartering. |
|