01: Kemiske ingredienser til anvendelse ved fremstilling af fødevarer, drikke, næringsrige og diætetiske varer, ethylalkohol, glukose, olieabsorbering (syntetiske materialer til), emulgatorer, stabilisatorer, hydrokolloider, enzymer, antioxidanter, protein af animalsk eller vegetabilsk oprindelse, alle til anvendelse i fødevarer, drikkevarer, dyrefoder og farmaceutiske produkter; kalorielette fyldstoffer til fødevarer, fedterstatning til fødevarer; kulturer af mikroorganismer inklusive skimmelkulturer, ikke til medicinsk og veterinær brug; kemiske konserveringsmidler til anvendelse i fødevarer, drikkevarer, dyrefoder og farmaceutiske produkter; kemiske produkter til hæmning af bakterienedbrydning til anvendelse i fødevarer, drikkevarer, dyrefoder og farmaceutiske produkter; anti-bakterielle præparater til anvendelse i fødevarer, drikkevarer, dyrefoder og farmaceutiske produkter til industrielle formål; kemiske præparater til stimulering af aktiviteten af gavnlige værtsbakterier til anvendelse i fødevarer, drikkevarer, dyrefoder og farmaceutiske produkter; kemiske sødemidler, alle til anvendelse i fødevare-, drikkevare- og dyrefoderindustrien samt i den farmaceutiske industri. | 05: Farmaceutiske og veterinærmedicinske præparater; diætetiske fødevarer og præparater tilpasset medicinsk eller veterinærmedicinsk brug, næringsmidler til spædbørn; kosttilskud til mennesker og dyr, vitamin- og mineralpræparater; diætetiske kosttilskud, kulturer af mikroorganismer til medicinsk og veterinær brug; kulturer af mikroorganismer til brug i diætetiske kosttilskud, kosttilskud, vitamin-og mineralpræparater; kulturer af mikroorganismer til anvendelse som tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber i foder; bakteriologiske præparater til medicinsk og veterinær brug; bakteriologiske præparater til brug i diætetiske kosttilskud, kosttilskud, vitamin-og mineralpræparater, bakteriologiske præparater til brug som ernæringsmæssige tilsætningsstoffer i dyrefoder; kosttilskud baseret på ingredienser og ekstrakter fra planter, frugter og grøntsager; medicinske ekstrakter fra planter, frugter og grøntsager, til brug ved fremstilling af kosttilskud; tilsætningsstoffer til foder til brug som et ernæringstilskud; fodertilskud til husdyrbesætninger, fjerkræ og husdyr; ornesæd. | 09: Applikationssoftware; applikationer, der kan downloades, til anvendelse med/på computere, tablets, laptops, telefoner, mobiletelefoner, smarttelefoner, PDA'er, internettet og andre mobile og trådløse apparater, enheder og indretninger; flipcovers og covers til tablets; flipcovers og covers til smartphones; sleeves, tasker og overtræk til laptops; covers til bærbare medieafspillere; holdere, remme og etuier til mobiltelefoner. | 29: Kød, fisk, fjerkræ og vildt, herunder friske, frosne og konserverede produkter fremstillet af svinekød, oksekød, fisk, fjerkræ og vildt, pølser, charcuterivarer; bacon; tarme til pøl-sepro-duktion; kødekstrakter, spiselige olier og fedtstoffer, færdig-retter hovedsageligt bestående af kød, æg, grøntsager; supper, fødevarer fremstillet på basis af kød, køds-ky, præparater til fremstilling af supper; konserverede, frosne, tørrede og tilberedte frug-ter og grøntsager; geléer, syltetøj, kompotter; æg; mælk og mejeriprodukter. | 30: Pastabaserede færdigretter; lasagne; færdigretter af ris; frosne retter hovedsageligt bestående af pasta; frosne retter hovedsageligt bestående af ris; færdigpakkede frokostretter, hovedsagelig bestående af ris og indeholdende kød, fisk eller grøntsager; risbaserede snacks; melbaserede krydrede snackvarer; spiseklare snackvarer fremstillet af majsmel; pastasalat; sandwicher; wraps [sandwicher]; indbagte dejretter indeholdende grøntsager; konditorivarer med grøntsager, kød, fisk eller fjerkræ; hotdog [pølse i brød]; kødpier; pizzaer; tærter; toast; indbagte dejretter; æggeruller [forårsruller]; tortillas; dressinger til salater; krydrede saucer, chutneyer og pastaer; saucer; sauceblandinger; pesto [saucer]; kornbaserede snacks; postejer | 31: Korn og landbrugs-, havebrugs- og skovbrugsprodukter (ikke indeholdt i andre klasser); levende dyr; friske frugter og grøntsager; frø og såsæd; naturlige planter og blomster; friske urter; næringsmidler til dyr; malt. | 32: Mineralvande og kulsyreholdige vande samt andre ikke-alkoholholdige drikke; frugtdrikke og frugtsaft; saft og andre præparater til fremstilling af drikke. | 35: *. | 39: Transport; pakning og opbevaring af varer, herunder af fødevarer og ornesæd; arrangering af varetransport; transport af døde dyr, slagteaffald og ani-malske/vegetabilske biprodukter; transport af levende dyr, herunder levende svin. | 40: Slagterivirksomhed, konservering af fødevarer, forarbejdning af fødevarer, herunder kød. | 41: Uddannelses- og undervisningsvirksomhed (ikke vedrørende computer software og -hardware), underholdningsvirksomhed, sportsarrangementer og kulturelle arrangementer. | 42: Formidling af midlertidig brug af webbaserede applikationer; tilvejebringelse af midlertidig brug af ikke-downloadable software til brug for uploading, udsendelse, visning, redigering, afspilning, streaming, tagging, blogging, deling, håndtering, distribuering, offentliggørelse, gengivelse, eller på anden måde tilvejebringelse af elektroniske medier, multimedieindhold, videoer, film, spil, billeder, brugertilpasset indhold, lydindhold og information via internettet og andre kommunikationsnetværk; hosting af e-handelsplatforme på internettet; hosting af elektroniske data, filer, applikationer og information. | 43: Tilvejebringelse af mad og drikke; tilvejebringelse af mad og drikke via en mobil lastvogn; tilberedning af mad og drikke; restaurationsvirksomhed; caféer; catering; restauranter; diner transportable; kantiner; snackbarer; pølsevogne; information vedrørende tilberedning af mad og drikke; cateringvirksomhed engros; fastfood-restaurationsvirksomhed. |
|