21: Køkkengrej og bordservice, undtagen gafler, knive og skeer; Kopper; Kander; Tallerkener; Fade; keramik; vaser; lysestager; Beholdere til husholdnings- eller køkkenbrug; Husholdnings- og køkkenredskaber; Glasvarer; Porcelæn; Keramik. |
29: Vildt, ikke levende; Fisk, ikke levende; Fjerkræ; Kød; Kødekstrakter; Frosne grøntsager; Konserverede grøntsager; Grøntsager, tørrede; Grøntsager, kogte; Frugt, konserveret; Tørret frugt; Frossen frugt; Kogt frugt; Spiselige geléer; Syltetøj; Æg; Ost; Smør; Yoghurt; Spiselige olier og fedtstoffer; Mælk; Mælkedrikke overvejende bestående af mælk. |
30: Kaffeerstatning; Kakao; Kaffe; Te; Ris; Tapioka; Sago; Mel; Præparater lavet af kornsorter; Brød; Konditorkager; Konfekturevarer; Chokolade; Iscreme; Sorbetis; Spiseis; Sukker, honning, sirup; Gær; Bagepulver; Salt; Krydderier; Konserverede urter; Tørrede urter; Eddike; Kryddersaucer; Råis [frossen vand]. |
31: Rå og ubearbejdede landbrugs-, havbrugs-, havebrugs- og skovbrugsprodukter; Rå og uforarbejdet korn, frø og såsæd; Friske frugter og grøntsager, friske urter; Naturlige planter og blomster; Løg, sædekorn og frø til plantning; Malt. |
32: Øl; Ikke-alkoholholdige drikke; Mineralvand og kulsyreholdige vande; Frugtdrikke og frugtsaft; Saft og andre ikke-alkoholholdige præparater til fremstilling af drikke. |
33: Alkoholholdige præparater til fremstilling af drikke. |