Ansøgningsnr. og dato | 20719673.4 (espacenet) (Federated) (European Patent Register), 20200226 | Patent/reg.nr. og dato | DK/EP 3931225, 20250625 | Tilgængelighedsdato | 20220105 | Prioritetsnr. og dato | FR 1902016, 20190227, FR 1906521, 20190618, FR 1908132, 20190718 | EP publ. nr. og dato |
EP 3931225 20220105 | Løbedag | | Ansøger/indehaver | ROQUETTE FRERES, 1 rue de la Haute Loge
62136 Lestrem, FR | Ansøgers ref. nr. | | Opfinder | WIATZ, Vincent, 1524 rue du retour
59840 Premesques, FR, QUETTIER, Claude, 82, avenue du Président Kennedy
59130 LAMBERSART, FR, BOCK, Solène, 370 avenue de Dunkerque Résidence ANITA PRIN APT12
59130 LAMBERSART, FR, LEGRAND, Jacques, 74 Chemin du Paradis
62131 VERQUIN, FR | Fuldmægtig | | Interessent på tilknyttet sag | | IPC-Klasse | A23L 29/212 (2016.01) , C08B 30/12 (2006.01) , C08L 3/02 (2006.01) | Titel/benævnelse | METHOD FOR PREPARING A HEAT-MODIFIED STARCH | Internationalt ansøgningsnr. | FR2020050380 | Internationalt publ. nr. | WO2020174189 | Relateret sag (certifikat) | | Status | Enhedspatent registreret | Pædiatrisk forlængelse | - | Udløbsdato for pædiatrisk forlængelse | - |
|