<

 
 
Data opdateret 2025-10-06 00:05:01
Brug for hjælp til søgning?
[VIS PATENT]
 
Vælg ansøgningsnummer
 
Ansøgningsnr. og dato20719673.4 (espacenet)  (Federated)  (European Patent Register), 20200226
Patent/reg.nr. og datoDK/EP 3931225, 20250625
Tilgængelighedsdato20220105
Prioritetsnr. og datoFR 1902016, 20190227, FR 1906521, 20190618, FR 1908132, 20190718
EP publ. nr. og dato EP 3931225 20220105
Løbedag
Ansøger/indehaverROQUETTE FRERES, 1 rue de la Haute Loge
62136 Lestrem, FR
Ansøgers ref. nr.
OpfinderWIATZ, Vincent, 1524 rue du retour
59840 Premesques, FR,
QUETTIER, Claude, 82, avenue du Président Kennedy
59130 LAMBERSART, FR,
BOCK, Solène, 370 avenue de Dunkerque Résidence ANITA PRIN
APT12
59130 LAMBERSART, FR,
LEGRAND, Jacques, 74 Chemin du Paradis
62131 VERQUIN, FR
Fuldmægtig
Interessent på tilknyttet sag
IPC-KlasseA23L 29/212 (2016.01) , C08B 30/12 (2006.01) , C08L 3/02 (2006.01) 
Titel/benævnelseMETHOD FOR PREPARING A HEAT-MODIFIED STARCH
Internationalt ansøgningsnr.FR2020050380
Internationalt publ. nr.WO2020174189
Relateret sag (certifikat)
StatusEnhedspatent registreret
Pædiatrisk forlængelse-
Udløbsdato for pædiatrisk forlængelse-

 
Forsiden | Patent og Varemærkestyrelsen, Helgeshøj Allé 81, 2630 Tåstrup, 4350 8000, pvs@dkpto.dk | Kontakt