|
|
| |
|
 |
|
|
[VIS PATENT] |
|
|
|
Ansøgningsnr. og dato | 18761527.3 (espacenet) (Federated) (European Patent Register), 20180221 | Patent/reg.nr. og dato | DK/EP 3590348, 20240131 | Tilgængelighedsdato | 20200108 | Prioritetsnr. og dato | JP 2017039161, 20170302 | EP publ. nr. og dato |
EP 3590348 20200108 | Løbedag | | Ansøger/indehaver | Fuji Oil Holdings Inc., 1, Sumiyoshi-cho
Izumisano-shi, Osaka 598-8540, JP | Ansøgers ref. nr. | | Opfinder | OHNO, Yoshiko, c/o Fuji Oil Co. Ltd. Hannan Factory 1 Sumiyoshi-cho
Izumisano-shi Osaka 598-8540, JP | Fuldmægtig | | Interessent på tilknyttet sag | | IPC-Klasse | A23C 20/02 (2021.01) , A23J 3/16 (2006.01) , A23L 11/00 (2021.01) | Titel/benævnelse | METHOD FOR PRODUCING FRESH CHEESE-LIKE VEGETABLE FOOD PRODUCT | Internationalt ansøgningsnr. | JP2018006177 | Internationalt publ. nr. | WO2018159406 | Relateret sag (certifikat) | | Status | Enhedspatent registreret | Pædiatrisk forlængelse | - | Udløbsdato for pædiatrisk forlængelse | - |
|
|
|
|
 |